CLEAMEN 210 Gastron 5l

VC210050099
Neohodnoceno
  • Prostředek je určen na čištění veškerých kuchyňských povrchů a zařízení včetně nerezů a laminátových povrchů. Má silný odmašťovací účinek a výrazný mycí efekt v potravinářských i průmyslových oblastech. Dobře čistí digestoře, mastný prach i v průmyslu, znečištění od sazí, skla krbových kamen, mastnotu ze strojů i spalovacích motorů.

     

    Na běžný úklid  pro lehká a střední znečištění přípravek naředíme dle návodu, na silné znečištění použijeme koncentrát.

    Na menší plochy aplikujeme pomocí rozprašovače nebo lépe zpěňovače ze vzdálenosti cca 20 cm a necháme chvíli působit. Poté povrch setřeme utěrkou, houbou, nebo  mikrovláknem.

    Při silnějším znečištění použijeme na uvolnění nečistot pad, nebo kartáč.

    Povrch vždy nakonec opakovaně opláchneme čistou vodou.

     

    Na čištění podlahových ploch naředíme dle míry znečištění do vědra a plochu systematicky vymopujeme. Na silně znečištěná místa nastříkáme před mopováním koncentrát ve formě pěny a nečistoty uvolníme padem, nebo kartáčem. Při pravidelném používání doporučujeme cca jednou za týden opláchnout podlahu čistou vodou.

     

    Přípravek silně pění.

    dávkování a ředění 

    míra znečištění

     

    ●●

    ●●●

    sprejové čištění ml/1 litr

    250

    500

    neředěný

    pH roztoku

    12.2

    12.4

    13

           

    do vědra ml/10 litrů

    20

    50

    100

    pH roztoku

    9

    9.5

    10



    pH koncentrátu :  13

    Prostředek není vhodný na povrchy citlivé na alkálie, zejména na hliník. V případě použití je nenechávejte dlouhodobě působit.
    Nepoužívejte na podlahy ošetřené metalickými vosky, došlo by k jejich odmytí.

    Po naředění výrobku na méně než 30% roztoku, přípravek již nespadá do klasifikace nebezpečných chemických látek.

    Seznam nebezpečných látek a zásady bezpečnosti práce jsou součástí Bezpečnostního listu.


  • 256,50 Kč bez DPH 310,36 Kč / 1 ks
  • Na dotaz
310,36 Kč
Kategorie: Cleamen
Hmotnost: 5 kg
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.